Om oss


Runa Kvakstad - Autorisert dyrepleier


Runa er fra Askim, men bor nå i Trøgstad. Hun er utdannet til dyrepleier ved CEU Hansenberg  i Danmark og har jobbet i smådyrpraksis i Norge siden hun var ferdig utdannet i 2007. I løpet av utdanningen hadde hun praksis ved Lørenskog Dyreklinikk. Hun hadde sitt første praksisår på Centrum Dyreklinikk i Fredrikstad 2002-2003. Så med unntak av et skoleår på Tomb 2003-2004, har hun 12 års erfaring innen yrket. Runa har intresse for ernæring innen hund, katt og gnagere. Hun har tatt flere kurs og seminarer innen dette. Anestesi er også en viktig del av hennes arbeidsdag. Så hun leser seg jevnlig opp på dette, og har deltatt på flere kurs.

KJETIL BERGER - DYRLEGE               


Kjetil var ferdig utdannet ved Norges Veterinærhøgskole i 2004 og har jobbet i smådyrpraksis siden den gang. 12 års erfaring, planmessig og kontinuerlig videreutdanning og kursing i inn- og utland gir Ørje Dyreklinikk den faglige kompetansen som trengs.


Kjetil har en særlig interesse for tenner. Han har gjennomført et treårig modulprogram på European School of Advanced Veterinary Studies med flere kurs i utlandet og hjemmestudier der han fullførte siste modul i 2009. Han har også gått flere andre «tannkurs» i Norge og Danmark. Sammen med Ørje Dyreklinikks moderne tannbehandlingsutstyr bidrar dette til et godt tilbud i tannrelatert praksis.


For tiden holder Kjetil på med et 4-årig etterutdanningsløp med flere samlinger i året, dette leder frem til "General Practitioners Certificate" (GPCert) utstedt av ESVPS (European School of Postgraduate Veterinary Studies).


Som jeger vet han godt hva det innebærer å sitte i skogen med en god hund som ikke presterer optimalt. Dette har gjort ham engasjert i jakthundrelaterte problemstillinger. Hvis vi i fellesskap løser disse problemene i god tid før jakta, så får jakthunden den rosen den fortjener.