Tjenester

Vi er en moderne og godt utstyrt smådyrklinikk. Vi er stolte av å fortelle om følgende tilbud

Poliklinikk


To lyse, trivelige konsultasjonsrom gir godt miljø for to- og firbente for effektiv avvikling av polikliniske besøk. Det innebærer at dyret blir undersøkt og oftest behandlet på samme besøk: Helsekontroll, vaksinasjon, valpekontroll, ID-merking, kloklipp, passutstedelse osv. Er det mer hensiktsmessig, så legger vi en plan for videre utredninger, kirurgi, tannbehandling eller hva det skulle være behov for.


Kirurgi


Vi har en fin operasjonsavdeling der vi kan gjøre det meste av bløtvevskirurgi. Godt anestesiutstyr, kirurgisk utstyr i hensiktsmessige rom gir sammen med dyrepleiers og veterinærens anestesi- og kirurgierfaring et godt kirurgisk tilbud innen bløtvevskirurgi.


Gassanestesi gir den beste og sikreste narkosen ved kirurgi. Moderne narkosemidler som innåndes av pasienten gir en anestesi som gir færrest bivirkninger, størst sikkerhet og er lettest å justere. Dette gir alltid riktig nivå av narkosen i kortest mulig tid for pasienten.

Røntgen


Digital røntgen gir oss de beste bildene på kort tid, digitale bilder gir oss gode muligheter til å bearbeide og forstørre bildene slik at vi får fram alle detaljer. Vi tar HD-og AD-bilder som sendes NKK.

Laboratorium


En moderne analysepark gir oss raske svar på blodprøver, både celletelling og klinisk kjemi. Dette gir god informasjon på under en time. Dette er viktig for diagnose og behandlingsplan. Klinikken har investert i et godt mikroskop som kan ta digitale bilder. Dette gir mulighet for forstørrelser og til å sende bilder til laboratorier eller kolleger. Mikroskopet er et uverderlig verktøy ved blodanalyse, urinanalyse, hudutredninger, cytologi og mye mer.

Tannbehandling


Tannavdelingen på klinikken er Kjetils stolthet og inneholder fullt utrustet tannunit med ultralyd scaler, tannlegebor og ikke minst digital tannrøntgen som gir veldig gode og raske bilder. Kjetils omfattende videreutdanning innen tannbehandling og en velutstyrt tannavdeling gir oss alle detaljer og grunnlaget for videre behandling på kort tid.

Butikk


Vi ønsker velkommen til vår butikk som tilbyr kvalitetsfôr til akkurat din hund og katt. Runa veileder alle som ønsker det til å finne riktig fôr og fôrmengde. Trenger hunden eller katten din å slanke seg litt? Vi hjelper deg med en skriftlig plan og følger opp med regelmessige veiinger. Kom inn og se vårt utvalg innen hunde- og katteutstyr, transportbur, godbiter og hundefôr/kattemat